O programu

3u1: INOVATIVNI PROGRAM ZA NAJMLAĐE VRTIĆARCE!

ŠTO JE TO I PO ČEMU JE DRUGAČIJI OD OSTALIH PROGRAMA?

Program mali divovi

Mali divovi je jedinstven program intelektualnog, kreativnog i emocionalnog razvoja za vrtićku djecu, a ujedno i najzabavnija tjedna aktivnost! Naš pristup poduci je puno zanimljiviji od beskrajne hrpe zadataka. Činjenica je da djeca u vrtićkoj dobi najbolje uče kroz igru, razgovor i interakciju – stoga smo nastavu pretvorili u jednu veliku, zanimljivu i zabavnu pustolovinu! Mali divovi kroz potpuno inovativni pristup poduci – storytelling ili pričanje priča uživaju u čarobnim trenutcima dok istovremeno svladavaju ključne vještine za daljnje obrazovanje i život.

Pogledajte kako to izgleda u ovom VIDEU:
Pogledajte video

Što znači biti "mali div"?

Biti mali div znači biti spreman na sve životne izazove. Naš edukativni program je optimiziran kako bi djeci pružio snažne matematičke i lingvističke temelje za školu i daljnje obrazovanje, ali ih istovremeno naučio ključnim alatima za bolje razumijevanje i reguliranje vlastitih emocija u svrhu poboljšanja mentalnog zdravlja.

OSNOVE PROGRAMA I ŠTO RAZVIJAMO:

1. Govorne vještine i vokabular - Storytellingom do growth mindseta

Na svakom satu s djecom razgovaramo i provodimo ih kroz zanimljivu priču. U našim pričama se tako pojavljuju razna područja, likovi i predmeti koje smo pažljivo imenovali prema lingvističkim i logopedskim principima kako bi vježbali pravilan izgovor slova R, L i S s kojima djeca najčešće imaju poteškoća. Kroz storytelling s djecom također pronalazimo sinonime, tražimo korijene riječi i pomažemo im da prošire vokabular i razumiju osnovne principe jezika!

2. Osnove brojeva i matematike - Numicon

Učimo osnove brojeva pomoću raznih didaktičkih pomagala, a najviše koristimo Numicon. Numicon je poseban program i skup alata koji je nastao u Sveučilištu u Oxfordu i pokazao se kao odličan pristup pomoću kojeg mališani vrtićkog uzrasta kroz igru mogu savladati osnove matematike! Uz Numicon koristimo i brojne druge alate koji su prilagođeni upravo djeci vrtićkog uzrasta.

3. Mentalno zdravlje, emocionalna samoregulacija i empatija - Emocionalna inteligencija

Razvijamo emocionalnu inteligenciju i radimo na mentalnom zdravlju djece kroz mindfulness. Mindfulness je potpuno znanstveni pristup tehnikama disanja i meditaciji te objedinjava najjače mentalne alate pomoću kojih se djeca mogu lakše nositi sa stresom. Kao rezultat, djeca postaju sretnija, manje zabrinuta i mogu se lakše koncentrirati na trenutne zadatke!

Djeca na ovaj način uživaju u rješavanju matematičkih zadataka

Vesele se svakom novom izazovu, konstantno razvijaju empatiju dok pomažu raznim likovima kroz zanimljive priče te uspostavljaju jasnu korelaciju između uloženog truda i nagrade kako bi razvili radne navike i growth mindset – mišljenje da su naše sposobnosti i vještine nešto što možemo razviti kroz trud i učenje.

Roditelji, za vas i vaše mališane pripremili smo način da isprobate naš pristup poduci kod kuće.
Sve što morate napraviti je pustit i video i slušati upute u videu, ali budite spremni ponekad preuzeti ulogu nastavnika. Vaša zadaća će biti da zajedno s djecom smireno završite radionicu, otključate moć vizualizacije i zaradite svoju čarobnu bojanku!

ISPROBAJTE AKTIVNOSTI KOD KUĆE Zabavno i korisno za čitav život!

Predbilježi se!

Program Mali divovi će se održati prvi put ove jeseni i broj mjesta je ograničen!

Ispunite prijavu i osigurajte svoje mjesto u čarobnoj Algebriji.

Maštajmo, učimo i rastimo zajedno!

VIŠE O PROGRAMU PROČITAJTE OVDJE!

Veselimo se vašim upitima i rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja!

Javite nam se na 040 391 072, 099 422 9866, didasko@didasko.hr

Osnovne informacije